Rexel Momentum promotion top image
  1. CUMPĂRĂ
    Produsele Rexel participante la campanie (începând cu X312)
  2. ÎNREGISTREAZĂ-TE
    pe pagina www.rexeleurope.com/ ro-ro/promotions/campanie-momentum-kensington/
  3. PRIMEȘTI CADOU
    Un rucsac Kensington Contour 2.0 Business, pentru laptop de 15.6"

PRODUSE PARTICIPANTE

Rexel Momentum

Gama de distrugătoare manuale Rexel Momentum este perfect adaptată nevoilor utilizatorilor de astăzi. Timpul de funcționare mai lung, de aproximativ 4 ore, tehnologia fără blocaje și controlul intuitiv al panoului tactil asigură o utilizare sigură și eficientă. Coșul de mare capacitate oferă suficient spațiu pentru numărul de coli tăiate la dimensiunea confeti(cross-cut) și particule (micro-cut) și avertizează în cazul în care este preaplin.
Aveți grijă de siguranța doumentelor care conțîn date personale cu distrugătorul pentru documente Rexel Momentum și aveți șansa să primiți un premiu atractiv la achiziția unui produs aflat la promoție!

Rexel Momentum detail images Vezi gama Rexel Momentum

PREMIUL CAMPANIEI

Kensington contour

Kensington Contour™ 2.0 Rucsac business pentru Laptop (15.6"")

Design ergonomic ce distribuie greutatea în mod egal, pentru un plus de confort. Confortabil, stilat, durabil și cu un nivel de securitate crescut, certificat TSA, rucsacul ergonomic Kensington Pro Contour 2.0 15.6"" este rucsacul perfect pentru laptop, creat pentru profesioniști în mișcare. Rucsacul se deosebește prin spatele curbat, care facilitează disiparea căldurii și ajută corpul prin redistribuirea uniformă a greutății.

Vezi lista produselor participante AICI