Index
Autentificare

Cum să cumpărați

Acest website este un instrument B2B specializat și dedicat companiilor de profil distribuție engross și retail produselor de papetărie, birotică, protocol și altor produse din domeniul activităților de birou (telecomunicații, curățenie, IT)

De reținut: Dacă accesați pentru prima oară această opțiune vă rugăm să vă înregistrați și să folosiți CUI ( cod de înregistrare fiscală ) corect și celelalte informații sumare din profil.

Veți primi un email de confirmare și ulterior veți fi contactat de către colegii din departamentul respectiv pentru activarea contului în website.

Nu puteți folosi coșul de cumpărături și nu aveți acces la stocuri i prețuri decât după ce contul va fi verificat și validat de către echipa noastră.

În continuare veți mai primi un email de validare cu datele de autentificare dedicate adică nume utilizator și parola și veți avea acces la stocuri și prețuri precum și la profilul companiei și astfel se poate lansa comanda.

Vă suntem de ajutor în orice moment folosind asistența prin email.

Vă recomandam sa folosiți butonul « Logout » ca modalitate de ieșire din website pentru a se închide în mod normal sesiunea curentă.

Client nou?